Muziek is voor iedereen! Ik wil mijn liefde voor de schoonheid van muziek dolgraag overbrengen. Muziek is voor mij een enorme speelweide zonder slootjes of hekken.

Er moet licht doorheen sijpelen en een randje aan zitten en je in vervoering brengen tot in alle hemelen.

 

Inmiddels heb ik als violiste in bijna alle concertzalen in Nederland met bijna alle Nederlandse orkesten gespeeld. Mijn kamermuziek festival in Amersfoort heb ik met trots en veel vertrouwen overgedragen aan het Ragazze Quartet. Zij zwaaien sinds april 2016 de artistieke vlag.


Tijd voor een nieuwe uitdaging! Mijn droom komt binnenkort uit met de lancering van PYNARELLO. Een toekomst-collectief, een rebellenclub met klasse en met een gezonde en gezamenlijke visie die inspringt op de behoeftes van (nieuw) publiek én uitvoerende musici. Deze musici zijn niet gebonden aan bestaande regels of verwachtingen maar voelen zich vrij om muziek te brengen op een manier die bij hen past en waar zij in geloven, zonder dirigent. Dit kan in bestaande concertzalen, want die staan er niet voor niets,  maar zeker ook daarbuiten op alternatieve locaties en festivals. Juist door de flexibiliteit in bezetting, het spelen zonder bladmuziek en dirigent zijn er avontuurlijke programma’s mogelijk op hele verschillende plekken.

Met het Pilotseizoen 17/18 van Pynarello wordt een lang gekoesterde droom werkelijkheid. Vanaf aankomende zomer ga ik met gelijkgestemden de muziekwereld opschudden met avontuurlijke programma’s op hele mooie plekken. Ik zoek naar verbindingen tussen muziek en literatuur (Haydn&Treur), kruisbestuivingen tussen verschillende muziekstijlen (BartolomeyBittmann) en het brengen van kaskrakers op een geheel eigen en originele wijze (Beethoven5) voor een heel brede doelgroep (Expeditie Lodewijk) met een speciale focus op 20/30/40tigers.

 

Daarnaast doe ik nog héél veel andere dingen. Zoals speciale projecten voor kindvluchtelingen, spelen als invaller in verschillende kamermuziek ensembles, spelen in het Aurora Orchestra in Londen en ik ben sinds de oprichting verbonden aan broedplaats/concertzaal Splendor Amsterdam. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan vooral een mail!